Категории

Сефови за Фирми

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
HS85 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф HS85 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф
Димензии и Тежина: Надворешни Димензии: В 100см x Ш 600см x Д 55см (додај 7.5см за рачка) Вн..
65.390,00 ден.
без ДДВ: 55.415,25 ден.
PIN Code FSL Сигурносен Огноотпорен Сеф PIN Code FSL Сигурносен Огноотпорен Сеф
Нов Модел! ПИН-Код FSL сефот е одличен домашен/канцелариски огноотпорен сеф кој лесно се ракува и е ..
19.680,00 ден.
без ДДВ: 16.677,97 ден.
Fingerscan FSL Сигурносен Огноотпорен Сеф Fingerscan FSL Сигурносен Огноотпорен Сеф
Нов Модел! Fingerscan сефот е одличен домашен/канцелариски огноотпорен сеф кој лесно се ракува и е о..
22.680,00 ден.
без ДДВ: 19.220,34 ден.
HS100 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф HS100 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф
Димензии и Тежина: Надворешни Димензии: В 100см x Ш 600см x Д 55см (додај 7.5см за рачка) Вн..
73.990,00 ден.
без ДДВ: 62.703,39 ден.
 Сеф за Клучеви  Сеф за Клучеви
Сеф за Клучеви (за x100 Клучеви) ..
30.130,00 ден.
без ДДВ: 25.533,90 ден.
Депозитен Сеф на Клапнување 1 Депозитен Сеф на Клапнување 1
Депозитен сеф со отвор на клапнување наменет за привремено и безбедно чување на предмети (депозити) ..
39.975,00 ден.
без ДДВ: 33.877,12 ден.
Депозитен Сеф со Фиока Депозитен Сеф со Фиока
Депозитен Сеф со сертифицирано ниво на заштита Класа D-I според EN 1143-2 i VDS. За употреба во..
0,00 ден.
без ДДВ: 0,00 ден.
Каса за Хотели со дигитална брава 25 L Каса за Хотели со дигитална брава 25 L
Професионални Сефови за Хотели кои се специјално произведени за хотелска намена и имаат перформанси ..
7.320,00 ден.
без ДДВ: 6.203,39 ден.
Дата Сеф 580 Дата Сеф 580
ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ЦЕНА Сигурносен ДАТА Сеф сертифициран ниво S2 според EN 14450 ECB.S и сертифициран з..
0,00 ден.
без ДДВ: 0,00 ден.
Каса за Хотели со дигитална брава LPT 1 Каса за Хотели со дигитална брава LPT 1
Професионални Сефови за Хотели кои се специјално произведени за хотелска намена и имаат перформанси ..
8.990,00 ден.
без ДДВ: 7.618,64 ден.
Огноотпорен Архивски Ормар SB Pro 90 Двокрилен за 70 А4 Регистри Огноотпорен Архивски Ормар SB Pro 90 Двокрилен за 70 А4 Регистри
Метален Ормар за безбедно чување на голем број регистри кој Ви нуди заштита против неавторизиран при..
76.490,00 ден.
без ДДВ: 64.822,03 ден.
Дата Сеф 365 Дата Сеф 365
ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ЦЕНА Сигурносен ДАТА Сеф сертифициран ниво S2 според EN 14450 ECB.S и сертифициран з..
0,00 ден.
без ДДВ: 0,00 ден.
Дата Сеф 240 Дата Сеф 240
ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ЦЕНА Сигурносен ДАТА Сеф сертифициран ниво S2 според EN 14450 ECB.S и сертифициран з..
0,00 ден.
без ДДВ: 0,00 ден.
-15%
Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 60 Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 60
НАЈПРОДАВАНО! Идеална димензија за мал сеф за дома или фирма. Компактно го собира во стандарден плак..
24.990,00 ден.29.440,00 ден.
без ДДВ: 21.177,97 ден.
Дата Сеф Fire Star Plus 0 Дата Сеф Fire Star Plus 0
ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ЦЕНА Сигурносен ДАТА Сеф сертифициран ниво Класа I според EN 1143-1 ECB.S и сертифиц..
0,00 ден.
без ДДВ: 0,00 ден.
Огноотпорен Архивски Ормар SB Pro 60 за 50 А4 Регистри Огноотпорен Архивски Ормар SB Pro 60 за 50 А4 Регистри
Метален Ормар за безбедно чување на голем број регистри кој Ви нуди заштита против неавторизиран при..
59.850,00 ден.
без ДДВ: 50.720,34 ден.
-10%
Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 45 Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 45
НАЈПРОДАВАНО! Идеална димензија за мал сеф за дома или фирма. Компактно го собира во стандарден плак..
22.000,00 ден.24.382,00 ден.
без ДДВ: 18.644,07 ден.
Трансфер Сеф со Блиндирано Стакло
ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ЦЕНА Трансфер Сеф со Блиндирано Стакло Сигурносен шалтер со трансфер сеф и блинди..
0,00 ден.
без ДДВ: 0,00 ден.
Високо Безбеден Сеф IT3520 со UL TL-30 Сертификат -САД Високо Безбеден Сеф IT3520 со UL TL-30 Сертификат -САД
ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ЦЕНА download IT brochure Модел Надворе..
0,00 ден.
без ДДВ: 0,00 ден.
-10%
Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 32 Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 32
НАЈПРОДАВАНО! Идеална димензија за мал сеф за дома или фирма. Компактно го собира во стандарден плак..
16.627,00 ден.18.475,00 ден.
без ДДВ: 14.090,68 ден.
Трансфер Фиока Трансфер Фиока
ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ЦЕНА ..
0,00 ден.
без ДДВ: 0,00 ден.
Бизнис Сеф GTB 20 Бизнис Сеф GTB 20
Заштита од Провала: Безбедносно ниво Б според VDMA 24992 Заштита од Оган: Лесна заштита од пожар..
39.990,00 ден.
без ДДВ: 33.889,83 ден.
Бизнис Сеф GTB 40 Бизнис Сеф GTB 40
Заштита од Провала: Безбедносно ниво Б според VDMA 24992 Заштита од Оган: Лесна заштита од пожар..
53.690,00 ден.
без ДДВ: 45.500,00 ден.
sefovi.mk Online Super Store za Sefovi i Blindor Vrati vo Makedonija © 2022. UKION SHOPS