Категории

Eurograde Сефови EN 1143-1

Сите Сефови и Ормари се сертифицирани со безбедносно ниво согласно VDMA 24992, ниво на отпорност EN 114-1 или VdS класа и имаат соодветна плочка на внатрешниот дел од вратата. Со тестираните сефови на VdS и ECB-S сертификати според DIN EN 1143-1, добивате гаранција од дефинираната заштита во прикажената безбедносна класа. Сите сефови и ормари според стандардите се тестирани според типот и поради тоа константен квалитет е загарантиран, кој исто така е редовно проверен. Пред да се одобри одредена серија на сефови или ормари се одобрени за употреба и пуштени во оптек на пазар според овие стандарди, изложени се на детални тестирања и обиди за провалување во институтот за тестирање VdS (Association of Non-Life Insurers, Cologne) или ECB-S (Frankfurt am Main). Само кога сите критеријуми се дадоволени, можат сефовите, ормарите и трезорските врати да се сертифицираат според производителот.

                      

 

 

 

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Сеф Antares EN 1143-1 Класа 5 Сеф Antares EN 1143-1 Класа 5
ЈАВИ СЕ ЗА ЦЕНА Format Antares ..
Контактирајте не за цена
Сеф Pegasus 480 EN 1143-1 Класа 4 Сеф Pegasus 480 EN 1143-1 Класа 4
ЈАВИ СЕ ЗА ЦЕНА ..
Контактирајте не за цена
Сеф Rubin Pro 10 EN 1143-1 Класа 3 Сеф Rubin Pro 10 EN 1143-1 Класа 3
Цертифициран Сеф -Ниво на Отпорност : EN 1143-1, VDS класа 3 Format Rubin Pro Заштита од ..
79.950 ден.
без ДДВ: 67.754 ден.
Сеф Topas Pro EN1143-1 Класа 2 Сеф Topas Pro EN1143-1 Класа 2
Цертифициран Сеф -Ниво на Отпорност : EN 1143-1, ECB-S C01 и класа 2 VdS 2450  Format Top..
79.827 ден.
без ДДВ: 67.650 ден.
Сеф Gemini Pro 3 EN 1143-1 Класа 1 Сеф Gemini Pro 3 EN 1143-1 Класа 1
Цертифициран Сеф -Ниво на Отпорност : EN 1143-1, VDS класа 1 Format Gemini Pro Заштита о..
36.290 ден.
без ДДВ: 30.754 ден.
sefovi.mk Online Super Store za Sefovi i Blindor Vrati vo Makedonija © 2024. UKION SHOPS