Категории

Сефови за Дома

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Ѕиден Сеф со Дигитална Брава Ѕиден Сеф со Дигитална Брава
Надворешни Димензии: 440 x 440 x 220 mm (ВxШxД) Внатрешни Димензии: 392 x 390 x 158 mm (ВxШxД) ..
16.990 ден.
без ДДВ: 14.398 ден.
HS85 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф HS85 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф
Димензии и Тежина: Надворешни Димензии: В 100см x Ш 600см x Д 55см (додај 7.5см за рачка) Вн..
65.390 ден.
без ДДВ: 55.415 ден.
Мала Каса за Приватна Употреба со дигитална брава Tiger M Мала Каса за Приватна Употреба со дигитална брава Tiger M
Надворешни Димензии: 250 x 350 x 250 mm (ВxШxД) Внатрешни Димензии: 242 x 346 x 188 mm (ВxШxД) ..
8.700 ден.
без ДДВ: 7.373 ден.
PIN Code FSL Сигурносен Огноотпорен Сеф PIN Code FSL Сигурносен Огноотпорен Сеф
Нов Модел! ПИН-Код FSL сефот е одличен домашен/канцелариски огноотпорен сеф кој лесно се ракува и е ..
19.680 ден.
без ДДВ: 16.678 ден.
Fingerscan FSL Сигурносен Огноотпорен Сеф Fingerscan FSL Сигурносен Огноотпорен Сеф
Нов Модел! Fingerscan сефот е одличен домашен/канцелариски огноотпорен сеф кој лесно се ракува и е о..
22.680 ден.
без ДДВ: 19.220 ден.
Мала Каса за Приватна Употреба со дигитална брава Tiger S Мала Каса за Приватна Употреба со дигитална брава Tiger S
Надворешни Димензии: 200 x 310 x 220 mm (ВxШxД) Внатрешни Димензии: 192 x 306 x 158 mm (ВxШxД) ..
6.700 ден.
без ДДВ: 5.678 ден.
HS100 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф HS100 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф
Димензии и Тежина: Надворешни Димензии: В 100см x Ш 600см x Д 55см (додај 7.5см за рачка) Вн..
100.860 ден.
без ДДВ: 85.475 ден.
Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 60 Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 60
НАЈПРОДАВАНО! Идеална димензија за мал сеф за дома или фирма. Компактно го собира во стандарден плак..
29.440 ден.
без ДДВ: 24.949 ден.
Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 45 Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 45
НАЈПРОДАВАНО! Идеална димензија за мал сеф за дома или фирма. Компактно го собира во стандарден плак..
24.382 ден.
без ДДВ: 20.663 ден.
-10%
Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 32 Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 32
НАЈПРОДАВАНО! Идеална димензија за мал сеф за дома или фирма. Компактно го собира во стандарден плак..
16.627 ден.18.475 ден.
без ДДВ: 14.091 ден.
HS40 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф HS40 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф
Димензии и Тежина: Надворешни Димензии: В 43см x Ш 46,5см x Д 40см (додај 7.5см за рачка) Вн..
43.572 ден.
без ДДВ: 36.925 ден.
Еуролaјн 65 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф Еуролaјн 65 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф
Нов дизајн, ист докажан квалитет! Лицето од сефот е со низок профил и поплиткото тело овозможува по..
40.720 ден.
без ДДВ: 40.720 ден.
HS50 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф HS50 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф
Димензии и Тежина: Надворешни Димензии: В 50см x Ш 50см x Д 53см (додај 7.5см за рачка) Внат..
50.120 ден.
без ДДВ: 42.475 ден.
Бизнис Сеф GTB 10 Бизнис Сеф GTB 10
Заштита од Провала: Безбедносно ниво Б според VDMA 24992 Заштита од Оган: Лесна заштита од пожар..
35.150 ден.
без ДДВ: 29.788 ден.
HS65 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф HS65 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф
Димензии и Тежина: Надворешни Димензии: В 65см x Ш 50см x Д 53см (додај 7.5см за рачка) Внат..
62.000 ден.
без ДДВ: 52.542 ден.
sefovi.mk Online Super Store za Sefovi i Blindor Vrati vo Makedonija © 2024. UKION SHOPS