Категории

UL Сертифицирани Сефови

Заедно со MEGASAFE Enterprises USA, Мегасеф Македонија има тестирано и сертифицирано сефови со 3 различни нивоа на безбедност во независната и светско призната институција UL (Underwriters Labarotires) во Чикаго, САД. MEGASAFE ја поседува највисоката пресижна ознака UL TL-30x6, сертификат кој само 12 производители ширум светот го поседуваат. Сите сефови кои се на оваа страна доагаат со плочка на внатрешноста на вратата од сефот, која е доказ дека сефот е изработен и тестиран сопред строгите критериуми на UL. Целата индустрија за сефови и трезорски врати како и осигурителни компании ширум светот го признаваат исклучиво овој сертификат како гаранција за квалитет и сигурностно ниво.

UL TL-30 CERTIFICATE OF COMPLIANCE PDF

UL TL-30x6 CERTIFICATE OF COMPLIANCE PDF

Пример од UL Плочка:

   

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
HS85 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф HS85 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф
Димензии и Тежина: Надворешни Димензии: В 100см x Ш 600см x Д 55см (додај 7.5см за рачка) Вн..
65.390 ден.
без ДДВ: 55.415 ден.
HS100 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф HS100 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф
Димензии и Тежина: Надворешни Димензии: В 100см x Ш 600см x Д 55см (додај 7.5см за рачка) Вн..
73.990 ден.
без ДДВ: 62.703 ден.
Високо Безбеден Сеф IT3520 со UL TL-30 Сертификат -САД Високо Безбеден Сеф IT3520 со UL TL-30 Сертификат -САД
ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ЦЕНА download IT brochure Модел Надворе..
Контактирајте не за цена
Високо Безбеден Сеф IT5520 со UL TL-30 Сертификат -САД Високо Безбеден Сеф IT5520 со UL TL-30 Сертификат -САД
ЈАВИ СЕ ЗА ЦЕНА download IT brochure Модел Надворе..
Контактирајте не за цена
MX7036 Високо Безбеден Сеф со UL TL-30x6 Сертификат
ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ЦЕНА download the MX Jewelers PDF brochure Модел ..
Контактирајте не за цена
Златарски Сеф IT2514 Златарски Сеф IT2514
download IT brochure Модел Надворешни Димензии В x Ш x ..
98.690 ден.
без ДДВ: 83.636 ден.
UL TL-30 со Внатрешни Сандачиња UL TL-30 со Внатрешни Сандачиња
ЈАВИ СЕ ЗА ЦЕНА ..
Контактирајте не за цена
MX5526 JEWELERS Високо Безбеден Сеф со UL TL30x6 Сертификат -САД MX5526 JEWELERS Високо Безбеден Сеф со UL TL30x6 Сертификат -САД
ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ЦЕНА download the MX Jewelers PDF brochure Модел ..
Контактирајте не за цена
HS50 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф HS50 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф
Димензии и Тежина: Надворешни Димензии: В 50см x Ш 50см x Д 53см (додај 7.5см за рачка) Внат..
41.900 ден.
без ДДВ: 35.508 ден.
HS65 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф HS65 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф
Димензии и Тежина: Надворешни Димензии: В 65см x Ш 50см x Д 53см (додај 7.5см за рачка) Внат..
48.700 ден.
без ДДВ: 41.271 ден.
sefovi.mk Online Super Store za Sefovi i Blindor Vrati vo Makedonija © 2024. UKION SHOPS