Партнерска програма

sefovi.mk Online Super Store za Sefovi i Blindor Vrati vo Makedonija партнерската програма е бесплатна и им овозможува на партнерите да заработуваат преку поставување на линк или повеќе линкови на нивните интернет страници кои ќе го/ја рекламираат sefovi.mk Online Super Store za Sefovi i Blindor Vrati vo Makedonija или специфичен производ/услуга. За секоја продажба што е направена преку кликнување на тие линкови, ние ви исплаќаме соодветна партнерска провизија. Стандардната партнерска провизија моментално изнесува 5%.

За повеќе информации, посетете ја страната за Чести прашања или погледнете ги нашите Партнерски услови за користење.

sefovi.mk Online Super Store za Sefovi i Blindor Vrati vo Makedonija © 2024. UKION SHOPS