Категории
Сефови, Ормари и Сигурносни Врати. Вистинска Сигурност со Вистински Квалитет
HS40 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф
30.750 ден.
Димензии и Тежина: Надворешни Димензии: В 43см x Ш 46,5см x Д 40см (додај 7.5см за рачка) Вн..
30.750 ден.
HS65 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф
42.600 ден.
Димензии и Тежина: Надворешни Димензии: В 65см x Ш 50см x Д 53см (додај 7.5см за рачка) Внат..
42.600 ден.
MX5526 JEWELERS Високо Безбеден Сеф со UL TL30x6 Сертификат -САД
999.999 ден.
ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ЦЕНА download the MX Jewelers PDF brochure Модел ..
999.999 ден.
Бизнис Сеф GTB 10
32.072 ден.
Заштита од Провала: Безбедносно ниво Б според VDMA 24992 Заштита од Оган: Лесна заштита од пожар..
32.072 ден.
Дата Сеф 115
999.999 ден.
ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ЦЕНА Сигурносен ДАТА Сеф сертифициран ниво S2 според EN 14450 ECB.S и сертифициран з..
999.999 ден.

Мегасеф Секјуриту Цо.

Најдобро продавани
-8%
Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 32 Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 32
16.950 ден.18.475 ден.
16.950 ден.18.475 ден.
-11%
Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 45 Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 45
21.770 ден.24.382 ден.
21.770 ден.24.382 ден.
sefovi.mk Online Super Store za Sefovi i Blindor Vrati vo Makedonija © 2020. UKION SHOPS